Pícka na jablko Zobrazit větší

Pícka na jablko

Nový produkt

340,00 Kč

Více informací

Vnitřní rozměr nádoby cca 9 cm. Středně velké jablko lze vložit vcelku

Postup pečení jablka v pícce:
Do hrnku vložte celé nebo nakrájené jablko, zalejte trochou vody, přidejte koření - hřebíček, skořici nebo badyán. Přisypte vanilkový nebo skořicový cukr, případně přidejte med, rozinky, oříšky apod. Pro alkoholickou variantu přilijte ještě trochu rumu. Jemná vůně se díky teplu z čajové svíčky ( do našeho typu se vejdou až 3 svíčky) rozšíří po celém pokoji a za 30 až 60 minut  si můžete na upečené směsi pochutnat.

Druhá varianta využití pícky je:

Čokoládové fondue :

200g tmavé čokolády s velkým podílem kakaa, 150ml smetany ke šlehání, 1dcl amaretta, 3 lžíce nutelly, ovoce

Ve vodní lázní rozpusťte čokoládu, do které vmíchejte smetanu, amaretto a nutellu. Čokoláda musí být krásně propojená s ostatními ingrediencemi a musí se pěkně lesknout. Hotovou čokoládu nalijte do nádoby pícky a zapálenou svíčkou udržujte teplotu. Na speciální vidličky nebo špejle napichujte kousky ovoce a namáčejte v čokoládě.

DOBROU  CHUŤ !!